Werkwijze

Lees hoe wij u kunnen helpen bij uw specifieke klachten.

Intake

In een intakegesprek maakt u kennis met Joep Mathot en bespreken jullie klachten tot in detail. Hiermee wordt direct verder gekeken dan de daadwerkelijke klachten, zodat rekening kan worden gehouden met achterliggende oorzaken in het vervolgtraject. Gezamenlijk wordt er gekeken naar mogelijke oplossingen en de meerwaarde die een daadwerkelijk onderzoek kan bieden. Via Pro Health Medical  wordt er onderzoek verricht.

Onderzoek

Tijdens het onderzoek worden mogelijk testen gedaan op ontlasting, bloed, speeksel, urine of haar/nagel. De testresultaten maken inzichtelijk wat de oorzaak is van het probleem.  Daarmee wordt er verder gekeken dan de direct klachten en worden ook mogelijke achterliggende oorzaken vastgesteld die vaak over het hoofd worden gezien. De resultaten worden gestuurd naar praktijk Mathot voor analyse en advies. In de praktijk blijkt dat klachten zelden een eenduidige oorzaak hebben.

Het onderzoek vindt plaats in nauwe samenwerking met Pro Health Medical. Hier wordt darmflora- en bloedonderzoek ter behoeve van voedselintolerantie onderzocht.

Advies

Deze adviezen bevinden zich grotendeels op het gebied van voedingskunde. Welke voeding past het beste bij u en waardoor zullen uw klachten verminderen? Goed eten betekent je goed voelen, dat is het uitgangspunt. Daarbij bestaat het advies niet uit het volgen van een dieet. Diëten zijn vaak kortstondig en voornamelijk gericht op problemen oplossen die er op dit moment zijn. De adviezen die u krijgt vanuit praktijk Mathot zijn uniek voor u, gericht op de lange termijn en vooral ook bedoelt om problemen in de toekomst te voorkomen. Ze zorgen ervoor dat u zich gezond en vitaal voelt. Een voedingsadvies betekent dan ook een verandering in uw lifestyle, niet een moment van anders eten.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Joep Mathot! Klik hier voor de contactgegevens.

werkwijze-voed-je-vitaal-1

Wilt u meer informatie? Vraag een intakegesprek aan bij Joep Mathot.