Voedselintolerantie

Wij testen op voedselintolerantie of voedselovergevoeligheid middels de unieke ImuPro test

Veel mensen hebben last van bepaalde klachten en symptomen die maar niet weg gaan. Een mogelijke oorzaak kan een voedselintolerantie, oftewel voedselovergevoeligheid, zijn. De klachten van een overgevoeligheid treden vaak pas na enkele uren of zelfs dagen op. Dit maakt het erg lastig om een ‘’trigger’’ food te herkennen. Gelukkig kunt u bij de praktijk van Joep Mathot terecht om dit te laten onderzoeken en kunt u terecht voor een behandeling.

Wist u dat veel mensen een voedselovergevoeligheid hebben, maar dat ze geen klachten ervaren?

Symptomen van een voedselintolerantie

Voedselallergieën en intoleranties kunnen diverse symptomen veroorzaken. Iedereen is uniek en hetzelfde geldt ook voor onze voeding: Wat voor de een goed is kan mogelijk klachten voor een ander klachten veroorzaken. Er zijn verschillende redenen waarom bepaalde voedingsstoffen misschien niet getolereerd worden en klachten kunnen veroorzaken. Deze klachten kunnen zijn: een opgeblazen gevoel, diarree, hoofdpijnen en huidproblemen. Een mogelijke oorzaak kan een IgG-voedselallergie (type III) zijn.

Mogelijke symptomen van een voedselintolerantie zijn:

– Darmklachten
– Hoofdpijnen
– Gewichtstoename
– Vochtophoping
– Huidproblemen

Behandeling voedselovergevoeligheid

Vraag een consult aan bij Joep Mathot van VoedjeVitaal. Gebruikmakend van een unieke voedselintolerantie test, ImuPro, kan de behandelaar samen met u een perfect voedingspatroon samenstellen. En mogelijk dat hierdoor de klachten/symptomen verminderen. De ImuPro is een unieke concept dat bestaat uit de onderzoeksresultaten en aanbevelingen. Dit maakt het voor u eenvoudiger om een goed voedingspatroon samen te stellen.

Neem contact op of maak een afspraak voor een consult bij Joep Mathot.