Gezond afvallen

Wij begeleiden u op persoonlijk niveau om gezond af te vallen

Veel factoren kunnen van invloed zijn op uw gewicht. Allereerst natuurlijk de calorie inname en verbranding. Maar overgewicht is niet alleen een kwestie van de calorie inname. It is ook afhankelijk van de soort calorieën; koolhydraten en suiker zijn de belangrijkste componenten van het Westers dieet die een gewichtstoename veroorzaken dan bijvoorbeeld vet.

Voedjevitaal kan u begeleiden om gezond af te vallen

Samen met u gaan wij op zoek naar waar de mogelijke oorzaken kunnen liggen. Dit kan bijvoorbeeld een voedselintolerantie. Wilt u gezond afvallen? Vraag dan een intakegesprek aan bij Joep Mathot van Voedjevitaal in Hilversum.  Joep Mathot heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een expert op het gebied van voedingsadvies. Voedingsadvies met een wetenschappelijke onderbouwing. Hij gaat namelijk om het kijken naar het individu, ieder mens is anders en ieder mens heeft iets anders nodig. Door wetenschappelijk onderzoek toe te passen op individueel persoon worden uw persoonlijke voedingswensen te achterhalen. Het gaat hierbij primair om het behouden van uw gezondheid en niet om het behandelen van een ziekte.

Persoonlijke begeleiding naar een gezonde leefstijl

Samen met een de goede begeleiding van Joep Mathot gaat u stappen maken naar een gezondere leefstijl. Allereerst vindt er een intakegesprek plaatst. Hierna zal er gericht onderzocht worden wat het probleem is. Deze onderzoeken zullen uitgevoerd worden door een laboratorium. Zodra de resultaten bekend zijn zal Joep Mathot deze met u bespreken, om zo samen met u te werken aan uw gezondheid.

Als u gezond wilt afvallen dan bent u bij Voedjevitaal in Hilversum aan het juiste adres.

Neem contact op of maak een afspraak voor een consult bij Joep Mathot.